Din mobil kan redde din sommerferie

Mobilen redder ferien

Så er december blevet til januar. Og du går derved ind i en måned, der er billigere.

Eller det troede du måske, at du gjorde. For faktisk bør januar være den dyreste måned på året for dig.

Og hvordan skal det så forstås? Det skal forstås på den måde, at du bør bestille din sommerferie allerede nu.

Hvorfor nu det? Det skal du, fordi rigtig mange mennesker bestiller deres sommerferie her i januar. Og det betyder så også, at alle de bedste hoteller og feriesteder hurtigt bliver udsolgt – i hvert fald hvis du ikke hopper med på vognen og også får bestilt.

Problemet for mange er så bare, at det kan være svært at finde pengene lige nu – efter en dyr december måned.

Det er der heldigvis også en løsning på – nemlig et lån. Jeg vil dog kun anbefale dig et lån nu, hvis du er sikker på, at du hurtigt kan betale det tilbage igen. For ellers er det bare en ond spiral, hvor det bliver sværere og sværere at få råd til ferie, jul osv.

Men hvordan får du så et hurtigt og kortvarigt lån? Den nemmest måde er et såkaldt mobillån.

Her bruger du din mobiltelefon til at sende en sms. Og hvis låneudbyderen ellers vælger at låne dig penge, har du dem kort tid efter på din bankkonto.

Du kan også vælge at gøre det samme via din computer, hvis du har det bedre med det.

Alternativt kan du også tage et banklån. Det er sandsynligvis billigere end et mobillån. Til gengæld kræver det så også noget mere papirarbejde, før du kan få det.

Så med din mobiltelefon i hånden kan du altså få den perfekte sommerferie. Bare husk at betale pengene tilbage så hurtigt som muligt. For ellers bliver det en meget dyr sommerferie.